HAN ELSKER ROSA...

Liam har begynt å elske fargen rosa. Han vil hele tiden gå rundt med den rosa hjelmen som ingen bruker. Han er så fin der han løper rundt med den, så stolt og nydelig. Men selvom han løper stolt rundt med en rosa hjelm vil det langt ifra si at han er homo. Og om han så er homo, hva så? Hva har det å si for livet ditt? Og hva har det å si for livet mitt? Ingen verdens ting. Jeg er så lei av "jentefarge" og "guttefarge". Liam har begynt å vise veldig tydelig hva han vil ha på seg, og om han vil ha på seg en rosa genser så skal han søren meg få lov til å ha på seg en rosa genser. Jeg ville aldri i verden funnet på å sagt at "Nei, denne genseren er bare for jenter". Eller hvis han peker på en barbiedukke i butikken som han vil ha ville jeg ikke sagt at "Det er en jenteleke, Liam - finn noe annet".

Er det en ting jeg skal lære Liam når han vokser opp så er det å ikke bry seg om hva andre tenker. Jeg føler det er så viktig å lære barna våres det med tanke på samfunnet vårt, for det er alltid noen der ute som har noe negativt å si - man må bare lære seg til å heve seg over det.

Så kjære Liam. Min og pappa sin jobb er å passe på deg og å forsikre oss om at du har det bra. Om rosa gjør deg glad - drit kult, da har jeg en å gå i rosa sammen med ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

2 kommentarer

Danian. Gutteblogger

09.08.2017 kl.21:19

Jeg er så enig i det du skriver her

Kristine Larsen

09.08.2017 kl.22:13

Det er akkurat slik det bør være <3 så fine dere er sammen!

Skriv en ny kommentar

hits