GÅRSDAGENS FESTLIGHETER + MAMMA PÅ BYEN? + POLITI

Det var nesten så det rant en tåre da Liam våknet kl 7 idag i og med at jeg var hjemme kl 4 inatt og ikke sovnet med det første. Heldigvis for meg så sovnet han igjen. Dere kan ikke en gang forestille dere hvor glad jeg ble. Jeg var faktisk ikke i nærheten av klar til å stå opp så tidlig idag.

Jeg og Linn var ute å feiret bursdagen våres inatt skjønner dere, jeg var egentlig på kanten til å si ifra at jeg ikke orker - men det er så lenge mellom hver gang jeg er ute og jeg trengte en liten pause fra mammalivet noen timer. Jeg er ikke noe flink til å finne på noe, så når jeg først har avtalt så prøver jeg såå hardt å holde det selvom kroppen sier nei. For hodet mitt trenger litt "Rebekkatid" iblant. Og jeg er veldig glad for at jeg dro, jeg koser meg masse sammen med Linn og jeg føler egentlig at jeg trenger "Rebekkatid" litt oftere.

Etter at utestedet vi alltid er på stenger tar vi turen til Campino for å kjøpe kebab som vanlig. Å spise mat etter at jeg har drukket litt gjør at jeg aldri blir dårlig faktisk! Så det er et must for min del. På veien til Campino møter vi først en dude som spør om vi skal bli med på nash, jeg svarer at "Jeg skal hvertfall hjem å sove, men jeg vet ikke med Linn - Linn vil du joine gutta på nash?". Så svarer han at "Hallo,du er 20 år - skjerp deg. Du MÅ bli med!". "Nei akkurat nå vil jeg bare hjem til ungen min" svarer jeg. "Hæææ, har du unge? Du er på byen? Du er noe med 20 jo???". Altså, what the fuck. Ååååh som det irriterer meg.

Og ikke nok med det, men så møtte vi en jente som satt helt borte på veien også. Vi prøvde å få kontakt lenge men hun svarte ikke og øynene hennes var helt fjerne. Vi så jo hele tiden at politiet stod på andre siden og fulgte med, men at de ikke gjorde en dritt og bare satt der irriterte oss. Så vi prøvde å få kontakt litt til, men hun var så slapp og klarte ikke engang svare så Linn gikk bort til politiet mens jeg stod å prøvde og få kontakt med henne. Så kom de. Og da innså de vel at situasjonen var litt verre enn de først trodde. . "Du tuller, ikkesant?". "Skjerp deg nå". "Ikke gjør deg til". Så la de henne over på siden for at det skulle bli enklere for henne å puste. Jeg og Linn ble først redde og lurte på om det var noe vi kunne gjort annerledes enn å bare stå der og dytte på henne,kjenne om hun var kald og diskutere hva vi skulle gjøre med det. Men vi ble også irriterte for at de var så frekke mot henne, en jente som virkelig trengte hjelp. Det er greit at det sikkert er mange som gjør seg til, men å dra alle over en kam i en situasjon som denne kan stå mellom liv og død, tenk hvis hun ikke hadde fått den hjelpen hun trengte?. Og til alle dere som bare gikk forbi når det var så åpenbart at hun trengte hjelp - dere suger, skjerp dere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset

3 kommentarer

13.08.2017 kl.20:46

Fyf

Rebekka Sandnes

13.08.2017 kl.20:48

Anonym: :(

Kristine Larsen

13.08.2017 kl.23:07

.... målløs

Skriv en ny kommentar

hits