DETTE SETTER JEG SYKT STOR PRIS PÅ ETTER AT JEG FIKK BARN ♥

God kveld! Akkurat nå skal jeg ærlig innrømme at jeg sitter å manner meg opp til å ta den kleshaugen som har ligget utover gulvet alt for lenge nå. Det er det kjedligste jeg vet. Hvor digg hadde det ikke vært å ansatt en som tar all vask what so ever? Klesvask,husvask,oppvask - alt!

👶🏼Å dusje eller gå på do alene. Det er noe jeg aldri hadde trodd skulle jeg skulle bli sååå glad for. Når jeg er alene med Liam og må på do så kan jeg ikke akkurat stenge døra og la han leke alene. For hva skjer da? Jo da tar han enten en perle i nesa eller setter brødskive i halsen som han har funnet i søppelkassa. Trenger jeg si mer?

👶🏼Å sove en hel natt. Jeg visste at jeg kom til å måtte stå opp et par ganger i løpet av natten til han ble ihvertfall 6 mnd. Men han nærmer seg 2 år...Jeg får panikk når jeg våkner av meg selv på morningen og skjønner at han ikke har våkna. Så da tar vi løpefart inn på rommet for å sjekke at dyna ikke er over ansiktet, at hodet er riktig vei og at han puster. Og hva skjer da, tror dere? Jo jeg vekker han. Bra jobba Rebz.

👶🏼Å få sminke meg ferdig. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg alltid går ut døra 50% fiksa. Det er litt min egen feil fordi jeg muligens kan være litt treig??Hehe. Jeg har 10 minutter på meg til å bli ferdig med alt før han kjeder seg og da er det umulig å fortsette - han gir seg ikke før jeg fjerner meg fra sminkebordet og om han ser meg stoppe ved speilet så drar han meg bortover mens han sier "kom". Stakkars. Jeg har bestemt meg for å ta vippeextensions etterhvert, jeg tror det hadde gjort alt mye enklere. Spesielt med tanke på tiden jeg har til å bli ferdig.

👶🏼Å ha venner som bryr seg. Det betyr så mye for meg når noen spør meg hvordan det går med Liam. Det er jo han som betyr mest for meg så det er vel ganske naturlig at jeg blir glad over at andre også bryr seg.

👶🏼Å bli spurt! Herregud som jeg hopper i taket av å blir spurt om å finne på noe. Det er selvfølgelig ikke alltid det passer, jeg og Espen må jo planlegge hvem som skal få dra ut - men tanken er så god og det er det som betyr mest. Det finnes dager hvor jeg trenger å være litt ute av huset, og da er det godt å ha noen venner jeg kan henge med akkurat som i gamledager.

👶🏼Når Espen står opp om natten. Det er nesten så jeg gråter av glede, for det er ganske deprimerende å våkne av barnegråt og se at klokken bare er 02. Jeg kan telle på..ehm..to fingre hvor mange ganger han har gjort det haha. Men det går helt fint! Da er han flink til å stå opp med Liam om morningen slik at jeg får sovet litt lenger.

👶🏼Noen ganger er jeg så glad at jeg nesten må le høyt når jeg åpner bleia til Liam og ser at det er.............tiss. Halleluja!!!  Si hva du vil, men det er tider hvor man nesten ber på sine knær om de ikke bare pleeeaase kan gå på do selv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with c3 preset

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits